Wesley komt met nieuws over breuk met Yolanthe

0
2915

Wesley Sneijder is helemaal klaar met de verhalen die over hem en Yolanthe de ronde doen. De voetballer heeft in een bericht op Instagram bevestigd dat hij en Yolanthe inderdaad uit elkaar zijn. Maar dat is niet alles…

Fouten gemaakt

“Ik ga niet meer aardig doen over alle bullshit die mensen zeggen over mij en Yolanthe. Laat mij heel duidelijk zijn: ja we zijn al een tijdje niet meer samen, nee we zijn nog steeds niet gescheiden.”

Wesley zegt dat hij veel fouten heeft gemaakt binnen zijn huwelijk, maar dat het niemand wat aangaat.

Roddels

In zijn post neemt hij het ook op voor de presentatrice. “Dat Yolanthe nog steeds zo goed voor me is respecteer ik enorm. Ze zorgt iedere dag heel goed voor onze zoon en mij, en dat terwijl we niet meer samen zijn.”

Daarbij zegt Wesley dat Yolanthe niets van hem wil. Volgens de voetballer hebben Turkse media het verhaal de wereld in geslingerd dat Yolanthe 19 miljoen zou willen van Wesley, maar dat hij haar maar 15 miljoen heeft gegeven.

“Haha het wordt steeds gekker. Voor alle duidelijkheid: Yolanthe heeft mij nergens om gevraagd en ik vraag haar nergens om. Wij hebben elkaars geld niet nodig. De verhalen zijn leugens.”

Bron: Grazia.nl Beeld:youtube

DELEN