Meghan Markle heeft moeite met nieuw leven

0
1696

Meghan Markle voelt zich op dit moment erg ellendig. De kersverse moeder krijgt bakken kritiek over zich heen die te maken hebben met het ouderschap en haar huwelijk. De Duchess of Sussex ligt wel vaker onder vuur in de media, maar dit keer zou ze het echt niet meer aankunnen.

Negatief

Een bron van het Britse tijdschrift Closer onthult: “Ze heeft het moeilijk met de publieke aandacht én vindt het verwarrend, vooral omdat iedereen eerst zo positief was over hun relatie.”

De bron meldt dat de brunette geniet van haar leven, maar niet snapt dat iedereen zo negatief is over haar huwelijk. Zo zouden fans nu opeens beweren dat Harry zijn vrouw genegeerd zou hebben tijdens een honkbalwedstrijd.

Verdrietig

Ook kreeg Meghan veel commentaar over de manier waarop ze baby Archie vasthield tijdens een polowedstrijd van Harry en William. “Ze voelt zich er behoorlijk verdrietig over”, vertelt de bron verder.

Wat of waar de hertogin ook komt, er is altijd wel iemand die iets negatiefs over haar uitkraamt. Hopelijk laat ze de nare berichtjes snel achter zich en kan ze lekker genieten van haar gezin.

Bron:grazia.nl Beeld:youtube

DELEN