Huwelijksfotografe pissig om mensen die altijd met telefoons in de lucht staan

0
1238

Huwelijksfotografe snoeihard voor hardnekkige gewoonte van gasten: “Alsjeblieft, hou hiermee op”

“Ben je uitgenodigd op een huwelijk? Blijf dan rustig en geniet van de ervaring.” Dat zegt huwelijksfotografe Hannah Stanley nadat een te enthousiaste gast haar foto verpestte waarop de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zagen

“Bedankt hoor! Niet alleen heb je met je iPhone een uniek moment afgenomen van het bruidspaar en de vader van de bruid, ook heb je mijn foto verpest”, steekt Stanley op haar Facebookpagina van wal. “Wat ben je trouwens van plan met de foto? Ga je hem printen? Er elke dag naar kijken? Nee, dat ga je niet doen. Maar mijn bruid wilde dit misschien wel doen om zo ‘haar’ moment voor altijd te koesteren. Maar jij besliste daar anders over met je iPhone.”

To the girl with the iPhone…Not only did you ruin my shot, but you took this moment away from the groom, father of…

Geplaatst door Hannah Mbalenhle Stanley op Donderdag 11 juli 2019

Om dergelijke blunders in de toekomst te voorkomen, vraagt Stanley om de gsm of smartphone achterwege te laten. “Bekijk het huwelijk niet via je scherm. Geniet ervan en zet je telefoon gewoon uit. Je bent uitgenodigd dus ben je duidelijk belangrijk voor het bruidspaar. Laat mij mijn job doen en geniet van dit unieke moment.”

Stanley is lang niet de enige fotograaf die zich hieraan stoort. Eerder ergerde ook Thomas Stewart uit Australië zich aan te enthousiaste genodigden. “Wij moeten, als fotografen, de genodigden een beetje opvoeden. Vaak zijn de gasten nog niet allemaal getrouwd en beseffen ze niet dat ze belangrijke momenten verstoren. Als de bruidegom staat te wachten aan het altaar, kan hij zijn bruid niet eens zien omdat er een zee van smartphones en tablets tussenzit.”

Bron:nieuwsblad.be Beeld:shuttershock/facebook

DELEN