Beyonce en Jay-Z maakte wel wat foutjes bij de ontmoeting met de Britse royals

0
1441

Prins Harry en Meghan Markle woonden zondag de Europese filmpremière vanThe Lion King bij in Londen, waar ze oog in oog kwamen te staan met rapper Jay-Z en zangeres Beyoncé. Hoewel de ontmoeting erg vriendelijk verliep, verbrak het muzikale duo wel een belangrijk koninklijk protocol.

Klein foutje door protocol

Niet heel erg, zou je denken. Behalve dan dat, de komst van het koninklijke koppel, het nodige geregel met zich meebrengt. De late aankomst van Beyoncé en Jay-Z zou dan ook de strakke planning van het koninklijke paar in de war hebben geschopt. Daarnaast maakte Beyoncé ook nog eens een foutje: ze noemde Meghan ‘mijn prinses’, terwijl ze die titel helemaal niet heeft. Meghan draagt officieel de titel ‘hertogin van Sussex’.

Gezellig gesprek

Het zag er echter niet naar uit dat Meghan en Harry hiermee zaten. De koppels waren in een enthousiast gesprek verwikkeld, waarbij ze het vooral hadden over hun kinderen. Beyoncé en Jay-Z feliciteerden het koninklijke echtpaar met de geboorte van hun zoontje Archie in mei, en noemden de baby “prachtig”. Harry informeerde, volgens verschillende media, naar de kinderen van de zangeres en rapper, de tweejarige tweeling Rumi en Sir en dochter Blue Ivy van zeven.

Bron:margriet.nl Beeld:youtube

DELEN