Humberto Tan erg kritisch over RTL Late Night

0
885

Humberto Tan is van mening dat zijn eerste seizoenen RTL Late Night meer lof kregen dan ze verdienden. “Zo goed als Late Night in de eerste seizoenen beschreven werd, was het niet”, stelt Humberto in het AD. “Maar zo slecht als er later over geoordeeld werd, was het ook niet.”

Opvolger

Humberto vindt “het gemiddelde” van de 1055 afleveringen van de latenighttalkshow die hij presenteerde “heel behoorlijk”.

“Ik kijk er met veel liefde op terug. Dat is ook de reden waarom ik bij mijn vertrek heb gezegd dat ik nooit iets over het vervolg van het programma of mijn opvolger zou zeggen; dat zou alleen maar lelijk zijn en dat wil ik niet.”

Luuk Ikink

Humberto moest vorig jaar juni afscheid nemen van de talkshow vanwege teruglopende kijkcijfers. Zijn sidekick van het eerste uur, Luuk Ikink, was toen al weg.

Hij verliet RTL Late Night in 2016 en werd een van de vaste presentatoren van RTL Boulevard. Humberto werd vervangen door Twan Huys, maar ook hij kon het tij niet keren. In maart werd RTL Late Night met Twan Huys per direct van de buis gehaald.

Niet vanzelfsprekend

Vanaf het moment dat Luuk afzwaaide als sidekick, liepen de kijkcijfers terug. “Na jouw vertrek stortte alles in”, grapt Humberto, die in het nieuwe RTL-programma Ondertussen in Nederland herenigd wordt met Luuk.

“De les is voor mij wel geweest dat als iets goed gaat, dat het niet vanzelfsprekend is”, gaat hij serieuzer verder. “Dus als je iets verandert, moet je daar wel voorzichtig mee omgaan. Achteraf denk ik dat er te makkelijk is gedacht over Luuks overstap naar Boulevard.”

Bron: BuzzE, Grazia Beeld: Youtube

DELEN