Famke Louise schrijft een erg emotioneel lied over haar vader

0
1008

Famke Louise kennen we vooral van haar hits als Op Me Monnie en Derrière, maar de zangeres blijkt ook een veel meer gevoelige kant te hebben.

Van Der Vorst Ziet Sterren

Ze praat het liefst zo min mogelijk over haar privé-leven. Maar toen Peter van der Vorst voor zijn programma Van Der Vorst Ziet Sterren op bezoek was bij de 20-jarige, gaf ze toch een uniek kijkje in haar vertrouwde omgeving en daarmee haar privé-leven.

Zelfmoord

Zo zagen we haar (ex-)lief Ronnie Flex langskomen, gaf ze een kleine tour door haar huis en vertelde ze openhartig over het plotselinge overlijden van haar vader.

“Ik denk dat het zelfmoord was, maar dat weten we niet zeker. Het ging niet goed met hem, hij was het niet met de scheiding eens en heeft zichzelf de afgrond in geholpen. Hij dronk te veel en heeft zich in Amsterdam uit een raam laten vallen.’’

Lied

Om zijn dood een plekje te geven, schreef Famke een bijzonder liedje. Hoewel ze het eigenlijk te privé vindt om uit te brengen, krijgt Peter toch een snippet van het nummer te horen. En die raakt naar eigen zeggen toch wel geëmotioneerd.

Inmiddels benieuwd geworden? Je ziet het in de nieuwste aflevering van Van der Vorst Ziet Sterren, die nu op Videoland te zien is.

Bron: Grazia Beeld: Youtube

DELEN