Prins Bernhard jr. door de politie aangehouden

0
7045

Prins Bernhard jr. heeft een boete gekregen van de politie toen hij onlangs werd aangehouden. Dat heeft de prins verklapt aan Kim Kötter. 

Op de Ladies GT Race-persdag ontmoette Kim de prins. Ze vertelde hem dat ze wel van een beetje snelheid houdt, maar daardoor meerdere keren een boete op de mat heeft gekregen. Blijkbaar is ze niet de enige.

Snelheid
Op Instagram Stories deelt Kim een foto van haar met prins Bernhard op de persdag. “Wat een superleuke man”, schrijft ze bij het kiekje op haar Instagram Stories. “Detail: ik vertelde dat ik sinds mijn racelicentie veel te veel snelheidsboetes binnen had gekregen.”

Politie
De prins reageerde met een bijzondere onthulling. Hij verklapte namelijk zelf onlangs ook te zijn aangehouden door de politie. “Vertelde prins Bernhard mij dat hij net daarvoor aangehouden was door de politie, toen hij naar de persdag onderweg was”, gaat Kim verder. “Ik vroeg of het nog een beetje geholpen had toen ze zagen dat het prins Bernhard betrof.”

Boete
“Maar nee… gewoon een boete.” Kim Kötter geeft toe zelf wel onder de indruk te zijn van de man. “Ik zou toch wel even zenuwachtig worden als ik een prins aan zou treffen. Haha.”

Bron: Instagram, Libelle Beeld: Youtube

DELEN