Roxeanne Hazes rekent zó af met al haar haters

0
6345

Roxeanne Hazes heeft er schoon genoeg van. Ze krijgt voortdurend nare reacties van haar volgers en rekent daarom voor eens en voor altijd af met al haar haters.

Roxeanne heeft een nieuwe coupe. Ze heeft haar lange blonde lokken ingeruild voor een donkerbruine bob. Maar daar krijgt ze, zoals gewoonlijk, weer veel commentaar op.

Niet zo mooi
“Ik vind het niet zo mooi”, “Wat donker, lichter staat je mooier, sorry” of “Ik vond blond leuker bij je staan.” De zangeres krijgt tientallen nare opmerkingen naar haar hoofd geslingerd vanwege het kiekje. Ze is het dan ook helemaal zat en maakt op een hele slimme manier korte metten met al haar zure haters.

Hard lachen
Niet veel later deelt ze namelijk opnieuw een foto, met daarbij de tekst: “Scrollend door comments van mensen die me liever blond, lachend of helemaal niet zien… Felt cute might delete later.

Er zitten altijd twee kanten aan een foto, blijkt maar weer. Naast de foto waar het om draait, plaatst ze een hilarische, niet zo charmante foto van zichzelf inclusief onderkin. Ze laat daarmee zien dat ze niet klein te krijgen is door een paar onaardige opmerkingen. Ze moet er zelf vooral heel hard om lachen.

Zelfspot
En dat doen heel veel fans met haar, want de grap valt in goede aarde bij haar volgers. “Zelfspot, ik hou ervan”, reageert iemand onder de foto. “Blijf lekker jezelf. Nepperds hebben we al genoeg in de wereld.” En als klap op de vuurpijl deelt Roxeanne opnieuw een prachtige foto van zichzelf. Zó, die kan ze in haar zak steken.

View this post on Instagram

🕸

A post shared by DOCHTER DRE ⚡️ (@roxeannehazes) on

Bron: Instagram., Libelle Beeld: Youtube

DELEN