Edsilia Rombley openhartig over relatie met schoonzus Trijntje Oosterhuis

0
7457

Terwijl zowel Edsilia Rombley als Trijntje Oosterhuis geroemd worden om hun gouden keeltjes, is er tussen de schoonzussen geen sprake van concurrentie. Dat vertelt Edsilia zaterdag aan Telegraaf.

De 41-jarige soul-zangeres is getrouwd met de broer van Trijntje, Tjeerd Oosterhuis. De twee hebben samen 2 dochters: Imaani van 8 en Aisa-Lynn van vijf.

Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis
In de bijlage van Telegraaf vertelt Edsilia Rombley openhartig over haar relatie met schoonzus Trijntje. Ze vertelt dat ze heel veel bewondering voor haar heeft. “Er zijn enkele zangeressen in Nederland die ik geweldig vind en daar hoort zij zeker bij. We concurreren niet en ik kan haar altijd om advies vragen.”

Eigen vaarwater
De zangeres doet ook een boekje open over Ladies Of Soul, de pop groep waar Trijntje voorheen ook onderdeel van was. “Berget is meer van de gospel en power, Glennis van hedendaagse soul pop zoals Rihanna en de hoge Whitney Houston-nummers, terwijl ik meer thuis ben in oldschool soul zoals van Gladys Knight. En Candy is funky soul. We hebben allemaal ons eigen vaarwater.”

Bron: RTL Boulevard, Libelle Beeld: Youtube

DELEN